Zakelijk

Business as usual.
Voor onze zakelijke klanten bieden wij van kleine-, tot grote wagens in carcleaning, wasstraat en klein schade en totaal oplossing voor uw wagenpark. Met een fullservice pakket ongeacht of het eigen vervoersmiddelen en/of lease gerelateerde wagens zijn. Door ons uniek computer gestuurd kenteken herkenningssysteem is fraude uitgesloten. Stuur uw ambassadeurs schoon de weg op.

Kom eens langs en laat u geheel vrijblijvend informeren wat wij voor u als zakelijke partner kunnen betekenen.

 

Wagenpark

Schoon is mooi en wij maken het mooi schoon!
Periodieke reiniging houdt uw auto of uw gehele wagenpark volledig in visuele conditie. Maar ook voor uw rollend materieel in machinerie├źn, van minigravers tot open en gesloten ( aanhang) wagens onderhouden wij graag voor u. Met het zakelijke Carwellness periodieke was-, en cleaning programma bieden wij u tal van mogelijkheden om uw auto of uw gehele wagenpark volledig in visuele conditie te houden.
 
Neem geheel vrijblijvend met ons contact op of kom eens langs wat wij voor u als zakelijke partner kunnen betekenen.

Evenementen

Overleg, zakelijke bespreking of een middag naar de golfbaan?
Onze Live butler is buitengewoon dienstbaar zoals het een butler betaamd. Mocht u een zakelijke bespreking hebben of een uitje dat minimaal 2,5 uur van uw kostbare tijd in beslag neemt? Onze butler haalt uw auto op en levert na een Wash & Shine consult  de auto weer voor de deur af . Mocht het de auto zijn van uw zakelijke relatie?. Verras uw relatie zodat hij en/of zij weer schoon en veilig kan vertrekken. En de eindverrassing? Voorzie het schone interieur ,an een 'Goody Bag', en stop daar uw Corperate Identity in.
De smile wordt alleen maar zichtbaar groter!
 
Neem geheel vrijblijvend met ons contact op of kom eens langs wat wij voor u als zakelijke partner kunnen betekenen
 
 

Vrachtwagens & bestelbussen

Een goed verzorgde vrachtwagen of bestelbus is een visitekaartje van uw onderneming. Na verloop van tijd laat het intensieve gebruik van een bedrijfsvoertuig toch zijn sporen na. De lak vervuilt en wordt dof, er komen vlekken in de bekleding en het interieur ruikt niet meer zo fris. Herkent u dit?

Neem geheel vrijblijvend met ons contact op of kom eens langs wat wij voor u als zakelijke partner kunnen betekenen