Klein-schade

Klein parkeerdeukje?
Wie herkent het niet dat u op een parkeerplaats uw auto vindt met een klein krasje of parkeerdeukje? Compleet schadeherstel is duur, net als uw eigen risico bij de Verzekeraar. Onze schade afdeling is een uitstekend alternatief om een deuk of een kras professioneel te laten herstellen. Het is kostenbesparend en geen rompslomp met de Verzekeraar.

Kom eens langs en laat u informeren hoe u bij ons geen deukje oploopt! 

 

Spotrepair

Alweer een krasje!
Spotrepair is het alternatief voor traditioneel schade herstel waar beschadigde delen niet groter dan een A 4 velletje kan worden hersteld zonder de gehele oppervlakte te spuiten. Dit doen wij om de originele lak zoveel mogelijk in tact te houden en het is nog goedkoper ook! Het rondom liggende deel wordt meegespoten om de transitie tussen het gerepareerde deel en de originele lak zoveel mogelijk onzichtbaar te laten. Daarmee wordt een minimale aantasting van niet beschadigde delen voorkomen. Meer weten?

Kom een langs en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen!
 

Uitdeuken zonder te spuiten

Klein deukje?
Een hagelsteendeukje, een parkeerdeukje of andere kleine deukjes zijn bij ons snel te repareren. Zonder plamuur-, en spuitwerk kunnen wij tot een grootte van een 2 euro muntstuk effectief herstellen.

Kom een langs en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen!