Direct reserveren

Carcleaning

Arriveren in stijl?
Op onze professionele carclean afdeling behandelen wij alle auto’s voor zowel het in-, als exterieur. De allernieuwste poetstechnieken worden ingezet waarbij wij garanderen dat elke vorm van cleaning door ons wordt uitgevoerd. Dagelijks wordt uw auto blootgesteld aan UV licht, straatvuil, vogelpoep, industriële vervuiling en in de wintermaanden aan pekel. Wij passen speciale behandelmethodes toe om de lak, de ramen, de velgen en de materialen van het interieur langdurig te beschermen.

Kom eens langs en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen!

Full Clean

Uw auto in top conditie! 
Met onze Full Clean Service krijgt u uw auto weer terug in showroomstaat. De auto wordt volledig van binnen en buiten in topconditie gebracht.

Kom eens langs als u van Top conditie houdt en laat u informeren naar de mogelijkheden!

Geurbehandeling

Nare geurtjes in uw auto?
Met onze OZON behandeling wordt de geur volledig geneutraliseerd. Rook-, honden- en nare geurtjes verdwijnen definitief als u uw interieur met onze speciale geurbehandelingstechniek laat behandelen.

Kom eens langs als u een fris en schoon interieur u aanspreekt!

Hondenhaar verwijderen

Met de hond op stap?
Uw trouwe viervoeter mag met u mee. Maar hoog-, en laagpolig tapijt van uw limousine neemt genadeloos de haartjes van uw hond op. Laat het achtergebleven hondenhaar vakkundig door ons verwijderen zodat ook uw hond prettig met u een reisje maakt.

Kom eens langs als u een fris en haarloos interieur u aanspreekt!

Interieurreiniging

Een mooi en schoon interieur!
Het dagelijks woon-werkverkeer zet een schoon interieur wellicht onder druk. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw interieur optimaal in conditie te houden.Van reiniging tot bescherming en van diepstomen tot het behandelen van stofferingen, lederen-, en kunststofdelen.

Kom een langs en laat u inspireren welke mogelijkheden wij u bieden! 
 

Koplampen polijsten

Veilig zicht!
Komt uw auto niet meer door de APK wegens te weinig lichtopbrengst? Zijn uw koplampen aan de buitenkant dof? Met onze moderne polijsttechnieken laten wij uw koplamp weer schijnen als vanouds. Veilg rijden begint met veilig licht met goed zicht. Met onze koplamp polijstmethode garanderern wij een optimale licht opbrengst.

Kom eens lang en vraag hoe wij kunnen zorgen dat u weer goed zicht heb!

Lakpeeling

Verweerde lak?
Autolak heeft extra aandacht nodig. Lakpeeling is de nieuwe lakoppervlakte behandelingsservice van Carwellness. De poriën van de autolak worden d.m.v. diepte reiniging gestimuleerd waardoor onzuiverheden verdwijnen en de celstructuur van de lak wordt hersteld. Uw auto wordt met onze speciale Peeling glanswax behandelt zodat uw auto weer straalt als nieuw!

Kom eens langs als u ook van een glimmende shining auto wil genieten.

Leerbehandeling

Mooi Leder.
Leder is een natuurproduct en vergt onderhoud. Slecht onderhouden leer droogt uit wat de kans op scheuren vergroot. Leder is van nature niet vuil afstotend. Het is goed het leer af en toe vakkundig te laten reinigen en voeden met onze speciale leercrème. Hierdoor behoudt het leer zijn glans, blijft het soepel en wordt een langere levensduur verkregen.

Kom eens langs als u zacht, behagelijk en schoon in uw captainchair wilt plaats nemen!

Motorreiniging

Kijk ook eens onder uw motorkap.
Uw motor compartiment is een broeinest van vuil, olie en andere vervuilende stoffen waardoor de motoronderdelen zwaar kunnen vervuilen. Met onze speciale motorreiniging ontvetten wij uw machinekamer en laten deze weer glimmen als nieuw.

Kom eens langs als u onder de motorkap vuil geen kans wil geven! 

Polijsten

Maak het glad!
Alle carrosseriedelen inclusief deursponningen en dorpels worden in verschillende fases door ons vakkundig gepolijst, waarbij wij uitsluitend hoogwaardige mileuvriendelijke polijstproducten gebruiken.
Krassen die niet door de lak heen zijn getrokken, worden voor tenminste 90% verwijderd waarbij de glans van de autolak maximaal wordt hersteld. Na dit polijstproces wordt met een hoogwaardig poetsmiddel de lak afgewerkt zodat de lak maximaal wordt beschermd tegen vervuilende weersinvloeden.

Kom eens langs en informeer hoe wij glad polijsten! 

PFTE Gloss Protection

PFTE Gloss Protection 3 jaar lang zonder zorgen!
PFTE Gloss Protection is een onderhoudsvriendelijke lakbeschermer die de oude wax vervangt. De PFTE Gloss Protection maakt het oppervlak van uw auto zo glad dat vuil minder kans krijgt om aan de auto te hechten. Agressieve invloeden zoals UV licht, pekel en straatvuil krijgen nauwelijks vat. Daarom geven wij zomaar bij een PFTE Gloss Protection behandeling maar liefst 3 jaar lang een schriftelijke glansgarantie! 

Kom eens langs en informeer hoe dat u 3 jaar lang glimmend uit de zorgen blijft!

SILL Restore coating

Verweerde oppervlakten?
Met de toepassing van de De SILL Restore Coating herstellen wij de verweerde oppervlakten, beschermen de originele kleur en laten de glans terugkeren. De SILL Restore Coating wordt als een harde transparante coating aangebracht waarmee u vervanging en/of overspuiten van het oppervlak voorkomt. Met het aanbrengen van de SILL Restore Coating heeft olie, dieselroet, UV licht en zure regen geen kans meer.

Kom eens langs en laat u informeren als uw auto zijn glans heeft verloren!

Safeview

Veilgheid begint met goed zicht!.
Slecht zicht verhoogd de kans op ongelukken.Goed zicht geeft u rust achter het stuur. Wij voorzien uw voorruit met een ‘Veilig Zicht’ coating, zodat u onbezorgd uw reis kunt voortzetten. Een "Veilig Zicht" coating is gebaseerd op nanotechnologie en ontwikkeld volgens de nieuwste technieken die regen, ijzel en sneeuw in kleine druppeltjes laat parelen dat met behulp van de aerodynamische luchtstroom u optimaal zicht verschaft. Tevens verhindert Safview aanhechting en opbouw van vorst, sneeuw, ijs, zout, modder en insecten. Wij garanderen dat u een jaar lang en/of  50.000 km  zorgeloos zicht heeft.

Kom eens langs als u er zicht op wilt blijven houden!!

Stoelreiniging diepstomen

Onze Stoomtrein komt op stoom!
Vlekken of aanslag in de bekleding wie kent het niet? ? Met diepstomen worden vlekken in uw stoffen interieur verwijderd en is deze weer als nieuw. En mochten uw stoelen voor een deel in leder zijn uitgevoerd dan biedt TEX Coat een passende oplossing voor jarenlang schoon zitplezier.

Kom een langs en laat u informeren hoe wij voor u zitplezier optimaliseren!

TEX-coat

Hollands weer!
U kent dat wel; het regent, u maakt de deur open en uw stoel krijgt een plens water. Of uw kind laat het heerlijke ijsje op het tapijt vallen. TEX-Coat is een elastische coating die textiel, polyester, katoen en andere samenstellingen in het interieur beschermd tegen het indringen van vloeistoffen zoals water, koffie, frisdranken en alcoholhoudende dranken. Met Tex-Coat behandelen wij stoelen, vloerbedekkingen en andere stofferingen in bussen, vrachtwagens, caravans, auto’s en campers.

Kom eens langs en laat u informeren hoe u geen last meer heeft van regenvlekken!

Wash & Shine

Custum clear!
Nadat wij uw auto handmatig hebben gewassen brengen wij een professionele waslaag aan. Fabrikanten die cabrio's met een softbox leveren adviseren altijd uw kostbare auto handmatig te wassen. Maar natuurlijk ook voor de niet cabrio rijders bieden wij deze extra custum clear service.

Kom een langs en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen.

Wheel-coat

Mooie velgen!
Wheel-Coat is ons product die uw lichtmetalen velgen schoon houden. Remstof is de grootste vervuiler gevolgd door straatvuil en vet. Met Wheel-coat behalen wij een glanzend resultaat dat inbranding tot wel 800 graden beschermd. Met Wheel-coat blijven uw velgen volledig op kleur. 

Kom een langs en laat u informeren hoe mooi uw velgen kunnen blijven!